Genelec Moments 2018 Göteborg

Publicerat av mathias den

Måndagen den 17/9 gjorde vi ett VIP besök i en rullande studio. Det var Genelec som besökte Göteborg med en special byggd lastbil full med godsaker.
Förutom att träffa bekanta, lyssnade vi på råmaterial direkt från bordet och multikanals mix i full ATMOS. Ett ord ”WOW”.

GENELEC är mest kända för att de finns i studios och bland musiker som arbetar med ljud/musik produktion.
Märket kommer från våra grannar i Finland och där är det tjänstefel att inte äga ett par.

Följ med oss in i en läcker värld av aktiva högtalare som spelar all typ av musik med bravur.


Genelec Moments 2018 är turnén där du får uppleva de världsledande högtalare som används av ljudkreatörer i musik-, spel- & filmvärlden, men också i hemmen där mycket av underhållningen konsumeras. Turnén är en fortsättning på förra årets Genelec Roadshow, som fick mycket bra gensvar från våra besökare.

Vår turnébuss är full med produkter och upplevelser för den ljudintresserade. I vår ”Info-disk” hittar du grundläggande information om hur du väljer rätt högtalare, allmänna installationstips och varför inte ta tillfället i akt och prata med någon våra produktspecialister hur du får ut bästa möjliga prestanda från dina högtalare. Vår Genelec Moments Lounge är ett kombinerat vardagsrum och en professionell AVID-studio, där du får möjlighet att lyssna på stereo- och flerkanalsljud, njuta av vår Dolby Atmos-uppsättning samt se våra produktnyheter. I vårt konferensrumsmiljö kan du bekanta dig med våra prisbelönta högtalare för mötesrum och offentliga miljöer.

Läs mer om företaget här.