Test av kablar och strömhantering från Anzus, högtalare från Börresen och elektronik från Aavik

Publicerat av mathias den

Söndagen tillbringades med att lyssna på ny elektronik från Aavik och högtalare från Börresen. Produkterna kommer från våra grannar i Danmark och är snyggt paketerat och välbyggt.
En av de största vinsterna denna eftermiddag var den 2,5 timmes långa test av kablar och strömhantering från Anzus. Ingen tvekan om att kablar och strömhantering gör stor skillnad i en påkostad anläggning.Varje steg gjorde ljudbilden större, mer avslappnad och mer neutral med utökad svärta. Högtalarna från Börresen lät mycket bra och har en fantastisk upplösning och mellanregister. Personligen saknar jag lite kropp och värme, men det är mer tycke och smak.
Elektroniken är snygg som bara den och byggd på senaste digitaltekniken från Pascal (största konkurrenten till Hypex).

Tack Marcus och Frits och Christian för en trevlig söndag tillsammans i Perfect sense lokaler.

Nytt för och slutsteg från Aavik som både är snyggt och presterar högsta möjliga ljudkvalitet.

Först är en transport som endast hanterade CD-uppspelning och transport till Aaviks försteg, dac. På undre hyllan ser vi två strömhanterare och en ström box för de bättre Anzus kablarna i DTC-serien.

Frits Dalmose berättade länge och underhållande på danska om produkterna och deras hemligheter för oss besökare. Det spelades även en god musik för att höra de olika kombinationerna. Förutom att testa olika kablar och njuta av god musik, testades även Darkz, mechanical grounding. Det är specialbyggda vibrations dämpande fötter för både elektronik och högtalare. Det är helt makalöst, hur en fot med keramiska kulor kan gör en så stor skillnad på ljudkvaliteten.

Redigera inlägg

about:blankKlassisk: Ändra blocktyp eller stilLägg till rubrikTest av kablar och strömhantering från Anzus, högtalare från Börresen och elektronik från Aavik

Söndagen tillbringades med att lyssna på ny elektronik från Aavik och högtalare från Börresen. Produkterna kommer från våra grannar i Danmark och är snyggt paketerat och välbyggt.
En av de största vinsterna denna eftermiddag var den 2,5 timmes långa test av kablar och strömhantering från Anzus. Ingen tvekan om att kablar och strömhantering gör stor skillnad i en påkostad anläggning.Varje steg gjorde ljudbilden större, mer avslappnad och mer neutral med utökad svärta. Högtalarna från Börresen lät mycket bra och har en fantastisk upplösning och mellanregister. Personligen saknar jag lite kropp och värme, men det är mer tycke och smak.
Elektroniken är snygg som bara den och byggd på senaste digitaltekniken från Pascal (största konkurrenten till Hypex).

Tack Marcus och Frits och Christian för en trevlig söndag tillsammans i Perfect sense lokaler.

Nytt för och slutsteg från Aavik som både är snyggt och presterar högsta möjliga ljudkvalitet.

Först är en transport som endast hanterade CD-uppspelning och transport till Aaviks försteg, dac. På undre hyllan ser vi två strömhanterare och en ström box för de bättre Anzus kablarna i DTC-serien.

Frits Dalmose berättade länge och underhållande på danska om produkterna och deras hemligheter för oss besökare. Det spelades även en god musik för att höra de olika kombinationerna. Förutom att testa olika kablar och njuta av god musik, testades även Darkz, mechanical grounding. Det är specialbyggda vibrations dämpande fötter för både elektronik och högtalare. Det är helt makalöst, hur en fot med keramiska kulor kan gör en så stor skillnad på ljudkvaliteten.SEO

FokusnyckelordsfrasHjälp att välja den perfekta fokusnyckelordsfrasen(Öppnas i en ny webbläsarflik)Hämta relaterade nyckelordsfraser(Öppnas i ett nytt webbläsarfönster)

Förhandsgranska som:Mobilt resultatResultat för stationär datorFörhandsgranskning av URL:blogg.extremesolutions.se › 2018 › 10 › 29 › test-av-kablar-och-stromhantering-fran-anzus-hogtalare-fran-borresen-och-elektronik-fran-aavikFörhandsgranska SEO-rubrik:Test av kablar och strömhantering från Anzus, högtalare från Börresen och …Förhandsgranska metabeskrivning:

okt 29, 2018 - Ange en metabeskrivning genom att ändra förhandsvisningstexten nedan. Om du inte gör detta, kommer Google att försöka hitta en relevant del av ditt inlägg för visning i sökresultaten.SEO-rubrikRubrik Sida Avgränsare Sidrubrik SidrubrikRubrikHuvudkategoriAvgränsareSlugMetabeskrivning
SidrubrikRubrikHuvudkategoriAvgränsare

Skript för headerMatas ut före den avslutande taggen </head>, efter webbplatsens gemensamma header-skript.
SidfotsskriptMatas ut före den avslutande taggen </body>, efter webbplatsens gemensamma sidfots-skript.