Cecillie och Lars live

Publicerat av mathias den

Fredagen spenderade jag i Vimmerby för att lyssna på Cecillie Norby och Lars Danielsson som är riktiga världs artister. Lars är utsedd till världen bästa Jazzartist och det är få som spelar så bra som honom. Får klara vibbar till en viss känd bas spelare från Israel.

Duon har ett samspel och lekfullhet som få musiker kan skryta med, de spelade både egna låtar och covers.

Jörgen (Ultimate Sound) som arrangerat spelningen och tillhörande middag kunde känna sig mer än nöjd då spelningen blev något extra. Lokalen var Astrid Lindgrens Näs i Vimmerby, en trevlig och harmonisk miljö med bra ljud för kvällens konsert. 

Dagen efter spelningen möttes vi upp i butiken hos Jörgen för lite god fika samt för att träffa Lars ohc Cecillie som var nyfikna på att höra sin musik på TAD. Det var en häftig upplevelse att höra och se dem analysera sin musik genom den fina anläggningen. De började prata om vilka mickar de använt och hur de skall göra nästa gång.

Hoppas på fler trevliga spelningar!