Har du hört hur dina högtalare låter?

Publicerat av mathias den

Har du hört hur din anläggning låter på riktigt?
-Troligtvis inte, de flesta förstår inte hur mycket som påverkar dina goa högtalare åt det negativa hållet. Ju större och fler element de har ju mer problem blir det. I regel finns inga rum utan problem eller nackdelar. Men det går att göra något åt det utan att förstöra inredningen.

Idag finns nya möjligheter med hjälp av den digitala domän som kan lägga filter i signalkedjdan utan att påverka signalen.  Det betyder att du kan koppla bort rummet från dina högtalare och höra på den anläggning du betalt pengar för. Det är makalöst och den bästa uppgradering du kan göra för pengar!

Genom att med rätt utrustning mäta dina högtalare från sweetspot kan du få ut en bild över hur respektive högtalare spelar över hela registret. Sedan kan filter skapas som kompenserar för rummet och de negativa delar som skapas. Filtret ligger i signalvägen så du kan spela all typ av musik i rätt upplösning och avkodningsläge. 

Du kommer få haksläpp och ett stort leende när de hör resultatet. Det svänger om musiken som aldrig förr och du vill bara lyssna mer och mer.

Kontakta oss så berättar vi mer.