PMC event hos Perfect Sense

Publicerat av mathias den

Idag söndag, besökte jag och kollegan Perfect Sense i Stockholm för ett trevligt event med PMC och Ayre.

PMC är ett brittiskt märke, högtalarna är mycket omtalade och finns i många av världens största studios.
Några av de artister som är inspelade och mastrade med PMC: Coldplay, Prince, Elton John, Adele, Kraftwerk, Peter Gabriel, Robbie Williams mfl..

Högtalarna är inte bara kända för att spela in kända artister utan även musik till film, där flertalet soundtrack gjorts med PMC.

Här ser vi PMC-familjen, modeller från minsta monitor till de näst största i twenty5 serien. Vi fick äran att lyssna på den största modellen twenty5.26.

PMC har lyckats otroligt bra med att göra en stor högtalare liten och snygg, de har jobbat mycket på detaljerna och kvaliten.

Perfect Sense är mycket duktig på att servera sina besökare med ”välsmakande” kaffe och hembakat. Även om det kan vara en liten detalj gör det upplevelsen total.
Hit kommer du om du är seriöst intresserad av musik och ljud med klass och kvalitet.

Under några timmar spelades olika musik för att presentera och visa hur bra PMC låter och vad elektroniken från Ayre presterar.

Representanter från svensk dist och från PMC själva fanns på plats för att berätta om högtalare och hur de tillverkas för hand.


Marcus öppnade eventet med att berätta om elektroniken och vilka kablar som kommer att användas under eftermiddagen.

Dave Frost från PMC berättade för besökarna om deras senaste uppdateringar och hur deras basport fungerar som är en av magierna i högtalarna.

Elektroniken bestod i dag av: Ayre i from av slutsteg och försteg, Aurender som digital ljudkälla samt kablar från välkända Ansuz.

Förutom dagens produkter finns här flera andra bra högtalare och elektronik i världsklass.
Vill du veta mer kontakta oss.

Vad tycker vi om PMC och Ayre produkterna?

Vi ger PMC en stark 4/5 för sina fantastiska högtalare som passar de flesta, som söker en bra högtalare som är transparent. Du får en ljudbild som är mycket stor och målas upp med luft och 3D. PMC spelar med ett av de bästa mellanregister jag hört och har bra kontroll över hela registret.
Bäst låter högtalarna med Jazz och sing song writer musik men spelar det mesta mycket bra. Elektroniken från Ayre var en mycket bra match till PMC och dessutom mycket snygg, vilket inte är något minus 🙂

Tack Marcus och Perfect Sense för en mycket trevlig söndag med bra musik och ett mycket bra ljud.

Mathias, Extreme Solutions