HEM 2024 Stockholm

Publicerat av mathias den

Välkommen till High End-mässan 2024, den största händelsen för ljud- och bildentusiaster i Sverige. Här kan du uppleva det senaste och bästa inom högkvalitativ ljud- och bildteknik, från exklusiva högtalare och förstärkare till smarta hemlösningar och streamingtjänster. Mässan arrangeras av Audionord, som har tagit över stafettpinnen från Audio Concept, (2011-2023). Datumet för mässan är 17-18 februari på Klara konferens & Happynings, ett modernt och centralt konferenscenter nära Stockholm Central.

Det känns som en perfekt dag för att besöka mässan i Stockholm. Solen skiner och staden är vacker. Vi står i en lång kö utanför lokalen, men vi låter inte det förstöra vår glädje. Vi vet att det väntar oss en spännande helg med många intressanta utställningar och aktiviteter. När vi äntligen kommer in och har fått vi vårt armband och kan vi börja utforska mässan.

Vi skippade att besöka butikerna i stan som höll extra öppet för dagens mässa. Följ med oss på mässans alla rum och utställare.


Tur-Pex, Nagaoka

Transient design


Hifi klubben


PL Audio


Instereo


Audio Note


Perfect Sense


Oido Audio, APS, Devialet


Technics


Hifi-agenten


Stylus Audio


Digitalbild


Regal Audio


Septon


FitzpatrickLTS
Ljudtekniska Sällskapet (LTS) är en oberoende ideell förening som verkar för bättre ljudåtergivning och vill främja högre kvalitet på ljudanläggningar och ljudinspelningar. Föreningen har funnits i olika former sedan mitten av 1950-talet och har avdelningar i Stockholm, Umeå, Göteborg och Malmö.


Hifi & musik
Hifi & Musik är en tidning som riktar sig till hifi- och musikentusiaster. Den har som mål att hjälpa läsarna att välja ljudanläggningar och tipsa om nya, intressanta och välljudande skivor.


Euphonia Audioforum 
Euphonia Audioforum är ett forum där ljudälskare kan dela sina erfarenheter, ställa frågor och lära sig mer om den spännande världen av hifi.


Efter en intensiv helg med mässa är det nu dags att återgå till det vanliga livet. Det är skönt att ha ett avbrott från den kaotiska situationen i världen och få njuta av musik och teknik. Jag vill tacka alla som deltog och bidrog till mässans framgång, särskilt Audionord som stod för arrangemanget.

Det var en fantastisk upplevelse att delta i mässan, där jag fick möjlighet att knyta kontakter med både leverantörer, bekanta och kunder. Jag är mycket tacksam för alla samtal och diskussioner som vi hade, och jag ser fram emot att fortsätta samarbetet med er. Vi hörs snart igen.

Bilder och foto, Mathias Belevid Extreme Solutions

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *