Take 5 – Ulfsunda slott 22/10 2023

Publicerat av mathias den

En härlig höst-söndag som denna passar det perfekt att lyssna på bra musik, träffa bekanta och hänga på Ulfsunda slott. Årets mässa arrangeras som vanligt av Perfect Sense som är återförsäljare av högtalare och elektronik i Hi-end klassen. Det var mycket bilar på parkeringen men efter lite letande hittade vi en bra plats så vi kunde lämna bilen och gå in på mässan. Vi blev kvar på mässan tills det var dags att stänga och under tiden lyssnade vi i alla rum och avnjöt en god fika. Här nedan följer lite trevliga bilder från dagen och de olika rummen.

Tack Perfect Sense för en trevlig söndag.

Mathias, Extreme Solutions


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *